Cum lucreaza?

Cum lucreaza terapia in practica?

Folosesc o metoda personala, utilizind arhiva de fotografii a clientului sau arhiva mea proprie.

Programul de terapie/ consiliere incepe cu o discutie. In timpul acestei consultatii (aproximativ 90 de munute) vom discuta despre circumstantele individuale si nevoile specifice.

In general pacientii se axeaza pe o singura problema majora, dar dupa prima vizita multi isi schimba parerea. Pentru unii pacienti aceasta consultatie initiala este suficient pentru a intelege cauza care ii blocheaza intr-o anume situatie.

Pentru altii sint necesare 2 sau 3 sedinte ( a 45 minute/sedinte). Pentru cei cu problematica complexa sint necesare 5 pina la 15 sedinte. Prima faza se incheie cu o evaluare. Veti lua acasa exercitii pentru a practica balansul/ echilibrul emotional.

Ca rezultat al primului contact voi crea un plan mulat pe propriile necesitati si depinzind de obiectivele propuse. Voi alege acele metode integrate care dau cele mai bune rezultate pentru dumneavoastra. Folosesc diverse tehnici: PNL, vizualizari, exercitii de relaxare si energizare si imagini vizind FotoTerapia.

Lucrez cu adulti intre 20 si 70 de ani cu diverse probleme si in general cu oricine vrea sa isi imbunatateasca calitatea vietii si vrea sa previna stresul.

In timpul primei intilniri puteti sa decideti daca sint terapeutul potrivit pentru dumneavoastra. Numai convingerea ca esti protejat intr-o atmosfera de respect mutual, in fata unei persoane care stie sa te asculte si sa te inteleaga, poate crea o relatie terapeutica de calitate.

Este nevoie de o programare! Nu ezitati a ma contacta!

Daca aveti nevoie de o programare urgenta, am sa gasesc o modalitate de a crea o sedinta(sesiune) urgenta. Nu ezitati a ma contacta!