Mentorat

Cursuri si coach pentru studentii absolventi sau in anul final al studiilor academice.

A urma un curs de FotoTerapie este potrivit pentru oricine cu studii universitare sau in anul final al studiilor academice, studenti de la sectiile de arta/ fotografie ai institutelor respective, studenti absolventi care si-au dat masteratul in consiliere si terapie de arta si doresc sa urmeze studii postuniversitare la universitatile europene sectia Sanatate si societate – terapii arte expresive.

In mailul in care solicitati inscrierea la curs as vrea sa stiu urmatoarele:
-ce universitate si ce program ati urmat, subiectul tezei de absolvire ( in descriere)
-cum intentionati sa folositi fotografia in studiile postuniversitare sau pentru disertatie.

Va rog sunati sau trimiteti mail pentru a planifica lectiile sau pentru informatii suplimentare.
-Via internet e-mail: maria@uzoni.com
-Via telefoon: +3120 6113755. pot raspunde personal intre orele 13.00-14.00, sau puteti lasa un mesaj cu datele dv. si va raspund cit de repede posibil.

Defintia cea mai potrivita pentru FotoTerapie

Termenul de FotoTerapie descrie cel mai acurat aria activitatiilor care au loc sub indrumarea unui terapeut instruit in tehnicile FotoTerapiei.

Alte concepte si alte folosiri ale termenului FotoTerapie

  • Fototerapie este numit si tratamentul medical folosit pentru vindecarea anumitor boli de piele.
  • Anumiti fotografi/artisti aleg termnul de Fotografia de Arta ca mediu terapeutic, Fotografia Terapeutica, Terapia prin Fotografie. Acest gen de activitati fotografice sint efectuate de insasi persoanele implicate in activitatea respectiva (sau de catre cei ce ii ajuta) in situatii care nu necesita experienta unui terapeut sau consilier instruit. In acest caz, doar simpla activitate de a face fotografii cu grupul, este satisfacatoare si participantii se simt deja mai bine. De exemplu in cazurile in care imaginile sint folosite spre cunoastrea de sine sau in dorinta de a imbunatati relatiile general, cu scopul de a realiza o interactiune sociala, reducerea izolarii sociale, in cazuri de reabilitare, frotificarea comunitatii, relatii interculturale, etc

Informatie suplimentara

Pentru a fi admis la studii postuniversitare in acest cimp de activitatE, uneori se cere a fi completat un minimum de 30 de ore de terapie personala ( luate cu un specialist) si uneori sint de asemeni cerute cunostinte de baza in domeniul artelor expresive cu scop terapeutic. ( in acest caz bazate pe fotografie)

Eu ofer la finalul unui curs, un certificat de efectuare a acestor ore. Aceste cursuri sint destinate si studentilor straini care primesc o bursa.

Tarifele

Aceste tarife sint valabile de la 01 septembrie 2013 la 30 iunie 2014

  • Studentii postuniversitari (si in ultimul an academic) 30 de ore terapie pesonala, coach si cursuri, in 20 de sedinte a 90 minute: € 55,- sedinta.
  • Supervizie € 125,- (inclusiv impozit)/ sedinta, durata sedintei 60 minute.