Kunstzinnige workshops

Deze kunstzinnige creatieve workshops zijn ontworpen voor groepen en particulieren; bedrijven, familie en vrienden.

Deze artistieke of creatieve workshops zijn bedoeld voor :

• Team building-Bedrijven teamleden die willen hun samenwerking door middel van een workshop onderlinge communicatie te verbeteren en willen de eenheid te versterken.
• Teams die hebben creatieve aspiraties en groepen die willen de banaliteit van routine te overwinnen.
• Teams die op zoek zijn naar een ontspannen en interactieve activiteit.
• Groepen vrienden die willen elkaar beter leren op een speelse unieke manier kennen.
• Groepen van 4-8 personen zullen worden overtuigd dat het leren van iets nieuw bij elkaar nuttig, leuk en ontspannend kan zijn

U kunt uw eigen thema suggereren, naast mijn huidige thema’s workshops en zullen we samen bespreken hoe aan uw voorstel vorm te geven. Onder mijn leiding kunt u kunstwerken te produceren met behulp van foto- collages en intuïtief schilderen. Aan het einde van de workshop u kunt houden dit/deze kunstwerk(en) die je samen als team hebben gecreëerd.

Tarieven

Workshops voor bedrijven , teambuilding of voor persoonlijke gebeurtenissen – prijs en het thema op aanvraag en in overleg.

Ondernemers kunnen afschrijven van belasting deze workshop als ‘ creatieve training ‘ . Ook een aantal individuele sessies komen in aanmerking voor dit regeling .

Workshops voor het bedrijf teambuilding en familie , vrienden gebeurtenissen duurt – de helft tot een volledige dag – prijs en het thema op aanvraag .